EhoMag
Zabava

“Za stolom nasuprot mene je sjedio stariji muškarac”

Prošli vikend je bila svadba mog brata. Za stolom nasuprot mene je sjedio stariji muškarac, mislim u odnosu na mene stariji, jer ja imam samo 18. Nakon što je popio koju čašicu više, počeo je da me gleda, namiguje, pokazuje očima prema WC-u i tako to.

Pored njega je bila supruga i dvoje djece i to me činilo baš nervoznom, jer sam se plašila da ne ispadne da je njega zavodim, a i to što se tako ponašao prema meni mi je bilo baš odvratno, ono može tata da mi bude! Ustala sam od stola i otišla u WC da se sredim, a samo par minuta nakon što sam ušla pojavio se i on. Uplašila sam se i pokušala da izađem, ali je zaključao vrata, uhvatio me za ruke i rekao GDJE SI SAD POŠLA, ZVALA SI ME I JA DOŠAO…

Odupirala sam se koliko sam mogla, ali bila sam nemoćna. Razmišljala sam da ga prijavim, optužim, ali šta bih time napravila, bilo pa bilo, samo bih pokvarila bratovu svadbu. “Sredila” sam se i vratila za stol, a on je sav sretan i nasmijan, sjedio, grlio i ljubio svoju suprugu. Odvratna scena, da barem mogu njegovj jadnoj supruzi reći sa kakvim gadom od čovjeka živi… Da li su svi muškarci takvi i da li će i mene nekada kada se udam i moj tako ljubiti, nakon što bude sa drugom. Jadne mi žene na ovome svijet.

izvor: info-magazine.site

Related posts

“Imam dečka,zajedno smo godinu dana…”

U R

“Zatekla nas njegova devojka”

U R

“Neki dan sam upoznao predivnu ženu, desetak godina stariju od mene”

admin