EhoMag
Zabava

“Upustila sam se sa rođakom”

Kako sam izazivala oženjenog rođaka! Inače je iz nemačke oženjen je i stariji 15 godina od mene. Bio je sunčan dan i ja sam ga zvala da dođe do mene s motorom jer sam bila sama u kući i čekala ga. Kad sam ga čula da dolazi napravila sam se da spavam a obukla sam kratku haljinicu i ispod tange on je ušao i mislio da spavam i polako stao kraj mene i počeo mi rukama stiskati zadnjicu i ja se okrenem i vidim da je se njemu već digao, al nisam ništa uradila jer sam se bojala da ne dođe neko od moji samo sam ga pitala da me provoza na motoru i pristao je. Nakon nekog vremena sam ga zamolila da stane stao je sišli smo s motora i ja sam primetila da mu je bolje reći batina i dalje dignuta, samo sam mu prišla i počela ga otkopčavat mada je on govorio nemoj, al ja sam nastavila a on je uživao i prestao ponavljat gluposti i prskao mi u usta, i rekao da mu ga niko nije praznio kao ja da imam čarobna usta i jezik za to, zatim me legao u travu i zadigao mi haljinu i počeo me ljubiti u usta pa se spuštao na grudi podojio ih pa mi polizao onu stvar dok nisam svr..la i onda me počeo je..ti lagano a ja sam tražila sve jače i jače da me nateze sa svojom batinom.

To je bilo prije 2godine i od tada non stop spavamo. Nažalost zaljubili smo se jedno u drugo a ne možemo bit skupa javno. I dolazi puno češće iz njemačke samo da bude sa mnom, bili smo prije par dana nekoliko dana sami otišli smo daleko na more i proveli 5 dana, najljepših 5 dana vodili ljubav.

Tu nije bilo nikoga poznatog i mogli smo radit šta hoćemo.

Kad bi izlazili iz sobe svi su gledali u nas u hotelu koliko smo stenjali svi su nas čuli hehe.Po cele dane smo se znojili u sobi a naveče bi išli na noćni s.. u moru i na plaži. Sinoć nam je bila oproštajna i otišli smo opet s motorom na mesto gde smo prvi put bili jer ja volim kad me nagne preko motora i rastura.

I dalje smo zajedno poskrivečki i volimo se. P.S. i njegova mi se žena zali na Facebooku da misli da je on vara, a kako je ne bi i varao kad je se ugojila ko krmača dok joj nađe pi…. želja ga već prošla hahahaha …..

(komicnistatusi.rs)

Related posts

“Angažovali smo kućnu pomoćnicu”

U R

“Kumu sam vozio na sastanak, a onda me poslije nagradila”

U R

“Moja drugarica, najbolja prijateljica, moja “sestra” se prije 3 godine teško razbolila…”

U R