EhoMag
Zanimljivo

Svekrva me mrzi i zato sam joj vratila istom mjerom

Svekrva me mrzi i zato sam joj vratila istom mjerom… Svekrva me mrzi od prvog dana, ali meni to uopšte ne smeta, čak mi godi da je brutalno nerviram. Kada samo same psujem joj, pljujem je, nerviram na milion načina, a kada muž dođe sa posla, tada glumim da sam tužna jer me njegova mama ne voli.

Trenutno sam u trećem mjesecu trudnoće i danas kada je muž došao sa posla histerično sam počela da plačem te sam mu rekla da me njegova mama udarila boksom u stomak u želji da abortiram, držala sam se za stomak i previjala od bolova, a on je tada pobijesnio, nikada ga nisam vidjela takvog, ustao i trčećim korakom otišao na sprat. Nekako sam smogla snage i krenula za njim, a u trenutku kada sam ušla on ju je udario u stomak, baš kako sam mu rekla da je ona mene. Prišla sam mu i počela da ga smirujem i molim da je ne dira glumeću dobru snajku.

Znam gorzno je sve šta joj radim, ali sama je to tražila od prvog dana me je “nagazila ali na njenu žalost ja nisam jedna od onih što sjede, ćute i trpe da ih neko gazi.

izvor: info-magazine.site

Related posts

Moram se žrtvovati zbog moje tri kćerke

H H

Sa oženjenim muškarcem sam u šemi

H H

Udata sam za muškarca koji je 15 godina stariji od mene

H H