EhoMag
Zabava

“Sestra preživljava pakao u braku”

“Moja sestra ima pakao od braka. Iako je savršena ( nije što je moja sestra) njen muž je maltretira zbog sitnica i gluposti. Kuha, pere, čisti, pegla, nema prijateljica jer joj ne dozvoljava da hoda po komšiluku, praktično ne izlazi iz kuće i opet mu ne može da ugodi.

Šamara je svakodnevno, zbog neslanog jela, zbog nerashlađenog piva, zbog plača bebe i drugih sitnica. Međutim prije dva dana je prevazišao svaku mjeru.

Pretukao ju je toliko da su joj oba oka zatvorena od modrica, a sve zbog toga jer je pronašao prašinu na regalu koji je toliko visok da je skoro do plafona, znači nemoguće da se očisti.

Ne znam šta čovjek da mu uradi, razmišljam da ga pretučem, čak i mnogo gore stvari mi padaju na pamet, ali nije rješenje, samo pravim veći problem mojoj porodici.

Najbolje bi bilo da ga sestra napusti, ali neće, ne može bez djece da živi i sve to trpi zbog njih.”

BONUS ISPOVEST:

“Sviđala mi se profesorica na fakultetu, gledao sam u nju kao lud.

Pravio sam se poglup i tražio instrukcije, samo iz razloga da ostanem s njom nasamo. Dok mi je objašnjavala ja sam gledao u njeno tijelo, ništa nisam slušao.Kad bi me upitala nešto pravio sam se da ne razumijem samo da bih duže ostao.

Zadnji put smo instrukcije dogovorili kod nje kući. Malo sam poranio a kad sam pozvonio na vrata ona je izašla u uskoj spavaćici. Bez imalo stida me pozvala da uđem.

Zbunio sam se a ona i je tada rekla, da zna koja je moja namjera i da je provjerila moje ocjene i zna kakav sam student.

Naravno desilo se, i od tad su se te instrukcije ponavljale sve češće i češće.”

Izvor: novi.ba

Related posts

Odužila sam se za prevoz

admin

Emotivni susret psa i vlasnika nakon 3 godine

admin

Odma nakon završetka fakulteta sam našao dobar posao

U R