EhoMag
Zanimljivo

Sestra me je prevarila

Dugo godina nisam mogla da zatrudnim i to me je uništavalo, nisam zla aviše šta da uradim. Tada sam iz očaja predložila mlađoj sestri da mi ona rodije dijete… Malo bolesno, priznajem, ali nisam imala izlaza. Ni sekunde nije razmišljala i pristala je.

Međutim, trebalo je to reći i mome mužu. Dugo smo razmišljale kako to da predložimo, a onda sam mu jedno veče onako direktno ispričala moj plan i dogovor sa sestrom. Moj muž je tada rekao da to baš i nije OK, ali… ako smo se nas dvije dogovorile da je i on za. U tom trenutku kao da sam cijeli svijet osvojila. Isto veče sam pozvala sestru i bila je sa mojim mužem.

Nije mi bilo baš svejedno, ali cilj je sve opravdavao. Par dana nakon uslijedio je šok za mene… sestra mi je rekla da je dobila… NIJE OSTALA TRUDNA.

Nakon toga, 5 mjeseci su pokušavali i svaki put mi je bilo sve teže… moja sestra i moj muž su na neki način postali lj.bavnici, ali nada da će se nešto dogoditi me je držala sve dok nisam otkrila da moja sestra ne može ostati trudna, ne zbog toga što je bolesna već zbog toga što pije tablete protiv trudnoće.

Iskoristila je moju tugu, moj očaj da bi bila sa mojim mužem. Grozno… mislila sam da gori osjećaj nikada neću doživjeti, ali… Par mjeseci kasnije moj muž me ostavio i oženio moju sestru, a da bi moja tuga bila beskonačna dobili su već dvoje djece… dječaka i djevojčicu.

Nekada krivim nju, ali često krivim i sebe, jer da nisam to sve predložila, ko zna šta bi bilo.

izvor: info-magazine.site

Related posts

Živim sa ocem i maćehom

admin

Ne mogu sebi oprostiti što sam je izgubio

H H

Nakon škole sam počela da radim kao privatna maserka

admin