EhoMag
Zabava

“Rekla sam dečku da me ne zove mama”

Dečko me zove mamom u toku odnosa… Sa deckom sam u vezi vec 3 meseca, on je divan prema meni, sve nam dobro ide. Pre neki dan me je tokom odnosa nazvao mamom, danas opet. Inace nikad nije imao roditelje, odrastao u domu. Kad sam ga pitala za to, rekao je da ga prosto pali da me tako zove pri odnosu. Ne znam sta da mislim o tome, volim ga ali mi je ovo jako cudno.

Zamolila sam ga da me tako ne zove ali on je to opet uradio, sve ostalo u vezi nam je savrsen.

Bonus:

Devojku sam gurao kroz ceo njen fakultet iako sam i ja bio student. Kada sam završio i zaposlio se, nju sam i dalje gurao, podržavao, pomagao,pazio, mazio i sve ostalo. Čak i kada se posvađala sa roditeljima finansijski je pomagao. Nakon što je dobila posao ostavila me je jer sam joj teret.

Ubrzo nakon toga sam saznao da je svašta krila od mene, da je lagala, varala, da je svoje avanture prepričavala drugaricama .Jbg gospođice, dok sam ja radio da ti platim obuku, ti si sa drugim izlazila u grad i legala u krevet.Nisam osvetoljubiv, ali budi sigurna da ću ti se u****i u život. Uništila si moj, a volio sam te više nego sebe, volim te i sada, ali dosta si gazila po meni. Dao sam otkaz, odlazim vani što dalje od nje, od sebe i ovog grada, ali prije toga svi treba da znaju kakva si.

(komicnistatusi.rs)

Related posts

Moja cura je jako skromna i pametna

U R

“Mnogi me smatraju sponzorušom, ali ja se tako ne osjećam…”

U R

“Varam dečka sa njegovim prijateljem”

U R