EhoMag
Zanimljivo

Priznao mi je prevaru

Priznao mi je prevaru… Imam 39 godina i prošle godine sam saznala da me muž vara i to na jedan okrutan način. Klinka sa kojom me varao nije imala ni 18 godina i ostala je trudna. Tada je moj muž odlučio sve da mi prizna jer je bio svjestan da više ne može da krije i da će se prije ili kasnij saznati. Izvinuo se, čak je zaplakao dok mi se izvinjavao i rekao mi tada da će prihvatiti svaku moju odluku i da će uraditi sve što kažem, samo da ga ne ostavljam.

U braku smo skoro 20 godina, ugledna smo porodica, imamo dvije kćerke i tada sam mu rekla da tu svoju klinku koja je trudna povede zajedno sa nama na jednogodišnje krstarenje, kao neki put oko svijeta. Nije mu bilo jasno šta to znači, bio je zbunjen, a tada sam mu objasnila da ćemo cijelu tu situaciju da iskoristimo i kada se klinka porodi negdje u bijelom svijetu njeno dijete prisvojiti a kada se vratimo predstaviti ga kao naše. Bio je oduševljen mislio je razvod, 100%. Pozvali smo i tu njegovu klinku, predložili joj to rješenje za njen problem, koji je morate priznati bio jako ozbiljan, jer je tada imala 17 i po godina i realno bi sebi uništila život.

Odma je prihvatila i sve smo organizovali u roku 15 dana. Prije 2 mjeseca smo se vratili sa prinovom, dobili smo sina i nevjerovatno, ali možda će malo čudno da zvuči nekako se ponosim na sebe jer sam u jako kritičnoj situaciji odreagovala na najbolji mogući način.

izvor: info-magazine.site

Related posts

Moja žena je bila u sedmom mjesecu trudnoće

admin

Prijateljica mi je otvorila oči

H H

Pre par dana, meni bilo dosadno i odlučim ja da izađem sa drugom na kafu

admin