EhoMag
Magazin

Pogledajte kako izgleda bivši muž Sanje Kužet

Iako se nedavno udala drugi put i dobila sina, Sanja Kužet, voditeljica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, je prije devet godina bila udata za člana obezbjeđenja vlasnika TV “Pink”, Željka Mitrovića, Zorana Pipera sa kojim je takođe dobila dječaka, kojem su dali ime Strahinja.

Kuma na prvom vjenčanju bila je folk zvijezda Lepa Brena. Sanja je u tom periodu radila na “ružičastoj” televiziji kao voditeljica prognoze.

  • To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljica, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, njih dvoje su riješili da se vjenčaju, otkriva izvor blizak voditeljki.

Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca. Sve je bilo sređeno kao u bajci.

Sanja se poslije prvog porođaja vratila na TV “Pink” kao novinar informativnog programa, nakon čega prelazi na “Grand” televiziju gdje dobija posao voditeljice najgledanijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

(avaz.ba)

Related posts

Ona je žena s najljepšim licem na svijetu , a ovako je izgledala prije estetskih zahvata

admin

Luna Đogani trudna

U R

Duško Tošić oduvijek maštao o Jeleni, pogledajte kako je osvojio

U R