EhoMag
Magazin

Pameli u 53. godini kupaći stoji bolje nego mnogim 20 godina mlađim cicama

Američka glumica se nedavno pohvalila da i u svojoj 53. godini stane u crveni kupaći kostim koji ju je proslavio početkom 90-ih u seriji „Čuvari plaže“

Seks-simbol i holivudska glumica Pamela Anderson (52), koju ceo svet pamti po ulozi Si Džej Parker iz serije “Čuvari plaže”, i dan-danas je u dobroj formi i ima telo na kakvom bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke.

U intervjuu za “Fox News” je progovorila o legendarnom crvenom bodiju u kom je trčala po plaži u Malibuu, a tu scenu skoro sigurno pamte svi muškarci, jer su njene obline došle do izražaja.

Glumica je otkrila da i dalje ponekad nosi taj čuveni crveni kupaći kostim i rekla je:

  • Imam ga tu u fioci. Još uvek mi odgovara. Nosila sam ga u nekim prilikama samo da bih nasmejala prijatelje – ispričala je Pamela.

Glumica nam uvek iznova dokazuje da se 23 godine kasnije nije puno promenila kada je reč o njenom telu i da je i dalje veoma atraktivna.

Anderson je u “Čuvarima plaže” glumila od 1992. do 1997., a na Instagramu često objavljuje golišave fotografije iz tog perioda.

Podsetimo, glumica je nedavno okončala svoj peti brak nakon samo 12 dana. Pamela se udala za producenta Džona Pitersa (74), a kasnije je objasnila da oni ipak nisu bili u braku.

– Nisam bila udata. Romantična sam. Mislim da sam laka meta i da ljudi samo žive u strahu – rekla je.

– Htela sam samo jednom da se udam… Zar to ne želimo svi? Imam divnu porodicu. Dobra sam majka… samo nisam sjajna supruga – ne možeš sve da imaš.

Kada su Džona pitali šta je razlog njihovog razlaza, on je otkrio:

– Imala je račune u vrednosti od skoro 200 hiljada dolara i nije mogla da ih plati, pa sam ja to učinio i ovo je hvala koje sam dobio. Nema budale do stare budale – istakao je filmski producent.

Zvezda “Čuvara plaže” i filmski producent se poznaju duže od 30 godina, a Džon je rekao da su bili u vezi nekoliko meseci pre venčanja i da je već 35 godina zaljubljen u Pamelu i da je samo nju želeo za suprugu, dok je Pamela njegove optužbe da ga je iskoristila za novac oštro demantovala:

– Ne treba niko da mi plati račune, posedujem kuću od 10 miliona dolara u Malibuu koja se izdaje skoro dve godine, a naredne 3 do 5 godina izdavaće se 40.000 dolara mesečno. To je pokriva više od mojih računa i troškova – rekla je Andersonova i dodaje:

– Imam ugovore i druge poslove. Oduševljena sam što ću novac uložiti u zajednicu. Sva moja ušteđevina, sav dodatni novac koji zaradim ide za projekat “Ladysmith” ili u moju humanitarnu fondaciju – zaključila je Pamela.

Related posts

Pogledajte kako je izgledao Ognjen Amidžić prije estetskih operacija

U R

Tramp dobio rivala: Slavni reper želi u Bijelu kuću

U R

Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije “Baywatch”

U R