EhoMag
Zabava

“Od svoje pete godine imao sam ozbiljnih zdravstvenih problema i zbog toga neću nikada moći imati djecu”

Od svoje pete godine imao sam ozbiljnih zdravstvenih problema i zbog toga neću nikada moći imati djecu. Za to znamo samo ja i moji roditelji.

Međutim prije 3 dana sam saznao da cu postati tata. Moja dugogodišnja djevojka, djevojka za koju živim mi je rekla da “nismo pazili” i da je ostala u drugom stanju. Nemate pojma koji šok.

Nisam joj ništa rekao, suzdržao sam se. Međutim danas sam odlučio i kada smo se u gradu našli ja sam joj mrtav hladan predložio da se vjenčamo. Oduševila se ono to joj je i bio cilj, a ja kao dobar momak sam joj ga ostvario. Sigurno mislite da sam glupa debilčina koja će hraniti tuđe dijete varate se.

Ovo je samo dio plana, dio osvete. Vući ću je sa vjenčanjem par mjeseci, a kada više ne bude mogla abortirati, reći ću joj istinu i naravno da od vjenčanja nema ništa. To je ovakvom laži i prevarom koju mi je uradila i zaslužila. Nije da mi nije žao, 6 godina smo skupa, ali opet kažem zaslužila je da joj se desi ovo, a onda ona neka traži pravog tatu da joj hrani njeno dijete.

izvor: info-magazine.site

Related posts

Bili smo zajedno u sobi, a onda je ušla njegova devojka…

U R

“Otjerao sam suprugu nakon nepune 4 godine braka jer nije mogla da ostane trudna”

admin

“Već 4 godine sam u braku, a muž još ne želi bebu”

U R