EhoMag
Zabava

“Od kako me muž ostavio, imam veliku potrebu za muškarcem”

Muž me je ostavio zbog mlađe klinke, radim stresan posao i tražim bezobraznog tinejđžera da mi skrene misli… Ja sam usamljena mamica u najboljim godinama za onu stvar. Posao mi je naporan i pomalo stresan i ne vidim drugi način nego da orga.mima i bezobraznim kuckanjem skrenem sve to sa uma.

Muž je otišao sa mlađom i ostavio me sa malim detetom pa sada nemam ni ono malo odnosa koji sam imala sa njim. Nikada nije bio dobar u krevetu i zaista ne vidim na koju foru je upecao tu klinku…. ali nećemo o njemu. Da li sam spremna za nove veze i avanture? Ne znam, za sada ne… ali odnos mi fali, svakog minuta sve više… i moguće je da čim se pojavi onaj pravi da ću rado da raširim noge i sednem mu u krilo kako bi ušao u mene do kraja!

Najčešće mast..biram tako što nalepim svoj veliki di.do za pločice tuš kabine i jašem ga dok voda kaplje po meni. Zamišljam da je to pravi nekog punoletnog tinejdžera koji je neiskusan i kojem sam prva koju je probao. I da, dok ga jašem, on me naziva nevaljalom mamicom JE to, to su moje fantazije…

(komicnistatusi.rs)

Related posts

“Nakon raskida dugogodišnje veze sam završila sa drugom od bivšeg”

U R

“Koristim sestrića za upoznavanje cura”

U R

“Pitala me koji parfem koristima a ona se naprskala”

U R