EhoMag
Zanimljivo

Ne znam sa kime sam zatrudnila

Ne znam sa kime sam zatrudnila… Imam sina od 6 mjeseci kojeg ne podnosim, mrzim ga. Imam 20 godinu i spletom nesretnih okolnosti sam ostala trudna, najgore od svega ne znam sa kime… Bila sam na moru sa drugaricama i tu kobnu noć smo se totalno oduzele od raznih “sredstava” i ‘bile’ sa nekim nepoznatim muškarcima.

Kada sam saznala da sam trudna bez razmišljanja sam odlučila da abrtiram jer je trudnoća bila potpuno neplanirana i beba u stomaku kojoj nisam znala ni ko je otac je bila totalno nepoželjna. Otišla sam kod privatnog doktora i tada mi je doktor rekao nakon pregleda da je moje zdravstveno stanje TAMO DOLE toliko loše i da ukoliko bi se odlučila na abrtus da postoji velika vjerovatnoća da bi imala tragične posljedice, vjerovatno više ne bi mogla ostati trudna, a čak i moj život bi bio doveden u pitanje.

Nisam željela rizikovati svoj život i odlučila sam da rodim. Možete zamisliti kakva je reakcija komšiluka, rodbine i na kraju mojih roditelja bila kada su saznali da sam sa samo 19 godina trudna, još se ne zna ko je otac.

izvor: info-magazine.site

Related posts

Udata sam i preživljavam pakao

H H

Ušao sam joj u poruke i razočarao se

admin

Bojim se da će brat saznati moju tajnu

admin