EhoMag
Zabava

“Ne zanimaju me odnosi sa muškarcem”

Nisam primer normalne devojke. I to znam. Seees me ne interesuje, niti me uzbuđuje pomisao da me neki muškarac pipa, steže, ljubi, gura svoj jezik i prste. Tako je od srednje škole. Ni brak u susednoj zemlji, ni rođenje sina, nisu promenili moj fetiš. Uzbuđuje me samo da se igram s pe.i.om.

Volim da ga držim u ruci i ustima. Jednostavno rečeno – uživam da ga pu..m. Svaki put kad vidim interesatnog muškarca, pomislim kako bih ga rado stavila u usta. Nekad je uzbuđenje toliko snažno da mogu da svr..m za čas posla. Dok sedim s nekim u restoranu ili kafiću, često mi pogled padne na njegov šlic.

U tom momentu počinjem da se tresem. Oni koji me znaju, s kojima sam u vezi, odmah me vode u kola ili kući da mi stave igračku u usta. Nekad je drhtavica toliko snažna da zaplačem. Odnos mi nije bitan. Dovoljno je da kleknem i da ga ispu..m da bi svr..la. Neki moji mladići to nisu shvatili. Delovalo im je kao da me nedovoljno uzbuđuju za odnose, što je donekle bilo istina. Pe*is je za mene vrhunska igračka iz kojeg volim da iscedim poslednju kap.

(komicnistatusi.rs)

Related posts

“Kćerka mi se zabavlja sa starim bogatašem”

U R

“Uvukla sam se kod drugaricinog tate u krevet”

U R

“Osvetila sam se bratu zbog galame”

U R