EhoMag
Zabava

“Nakon što sam se vraćala kući od frizera, neko auto me počelo pratit”

“Juče sam otišla u jedno manje naseljeno mjesto kod frizera, a kad sam završila bilo je oko 8 uveče. I tako krenem ja kući, kad u jednom momentu skontam da neki auto ide iza mene, onako polako, već 3-4 minuta.

Tu se malo uspaničim i ubrzam, ali ubrza i on. Dolazi do mene, spušta se prozor i vidim dva čovjeka (od oko 50 godina) koji kreću da mi dobacuju svakakve gadosti.

Hvala bogu, sjetim se da moj bivši momak, sa kojim sam ostala u dobrim odnosima živi u ulici pored, pa sam trkom krenula do njega. Ovi u kolima su me pratili, ali su usporili kad su vidjeli da sam ušla u dvorište.

Na moju sreću, bio je tu, objasnila sam mu situaciju i krenuo je sa mnom do kuće, a ovi iz kola me više nisu pratili. Čim sam došla kući, nazvala sam dečka i ispričala mu šta se dogodilo, a on me je bukvalno napao i izvrijeđao zato što mi je bivši pomogao. Kaže bolje da si završila sa njima negdje nego da ti bivši pruža pomoć. Razmišljam da raskinem. Bolje da ostanem bez dečka nego jednog dana bez života zbog njega.”

Izvor: novi.ba

Related posts

Vozač uspio dva puta u istom danu završiti u jarku

admin

“Oženjen sam i imam dosta ljubavnica”

U R

“Pitala me koji parfem koristima a ona se naprskala”

U R