EhoMag
Magazin

Muž Tanje Savić progovorio otvoreno o njihovom braku

Privatni život Tanje Savić već pet mjeseci jedna je od glavnih tema domaćih medija, nakon što je njen suprug Dušana Jovančević odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Pjevačica je čitav slučaj prijavila policiji i na sve načine se bori da dođe do djece.

Sudeći po izjavama koje je on ranije davao u medijima, može se zaključiti o kakvom profilu ličnosti je riječ. Jovančević je bez ustezanja prilikom jedne njihove svađe ispričao da im zbog dobrog se*sa brak opstaje. Da stvar bude gora, on je tako pričao u momentu kada se spekulisalo da je tuče.

– Tanja mene ne vara, niti ja nju tučem. Nema potrebe da me vara jer sam ja mašina u krevetu. Dajem joj više nego što joj treba. Prezadovoljna je mnome u tom smislu. Ne bi me valjda trpjela da je bijem, ona voli kako je zadovoljavam. Volimo se svaki dan sve više – ovako je Dušan nekada govorio, a onda je dodao:

– Zlobni ljudi nam priređuju probleme. Tanja me obavještava o svemu, nikada ne bi smjela da me slaže za nešto. Ja sam za nju sve – rekao je Jovančević.

Nakon skandala koji je izbio između bračnog para 11. juna, oglasio se Jovančević, rekavši da su se Tanja i on tako dogovorili.

– Djeca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbjednosti i vraćamo se, naravno, za Beograd kada prođe sve oko korone. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze – kaže Tanjin suprug.

(expresstabloid.ba)

Related posts

Da li se sjećate serije “Serranosi”? Pogledajte kako glumci danas izgledaju

U R

SUSRET POBEDNICA ZADRUGE I STARIH LJUTIH RIVALKI! Kija i Luna oči u oči na istom mestu gde je sve počelo! Tu je i Anabela!

admin

Ovako najbogatiji čovjek na svijetu održava balans između privatnog i poslovnog života

admin