EhoMag
Zabava

Kako mi je decko otputovao, mesec dana nisam vodila ljubav

Kako mi je decko otputovao, mesec dana nisam vodila ljubav. Kao i uvek, odlucila sam ostati verna, sto me je jos vise izludjivalo. Iako je na poslu radio sa svojim prijateljem iz srednje, on nije isao s njim. Jedne veceri, njegov prijatelj, je pripremio party za svo drustvo a naravno i ja sam bila pozvana.

Kao i svako zensko dugo sam se premisljala sta da obucem, ali na kraju sam se odlucila za obicnu majicu i suknjicu. Tamo se naravno pilo, plesalo, ludovalo. Kako je prolazila noc, primetila sam da me on malo odmerava.Na to se i nisam bas obazirala opravdavajuci to kao bezazlen pijani pogled.

Nakon sto je dernek zavrsio, zamolio me da ostanem bar nekoliko minuta, da mu pomognem pocistiti nered, na sto sam pristala. Kupila sam plasticne case sa poda kada me uhvatio za zadnjicu. Podivljala sam ali ni jednim gestom nisam dala do znanja da me to uzbudilo.

Srodna slika

Stajala sam mirno, ne bi li on nastavio. Decku nije trebalo dugo da shvati. Spustao je svoje ruke ispod moje suknjice koju je zadigao i nastavio mi trljati g.lu zadnjicu. Bacio me na trosjed i rasirio mi…noge. Spustio je svoju glavu i namestio se izmedju mojih butina. Sva sam se stresla kada mi je jezikom presao preko nje. Na.unio me. To me toliko uzbudilo da sam i ja svr..la. Vristali smo i stenjali. Obukla sam se i napustila njegov stan. Danas se druzimo kao da nista nije bilo.

(komicnistatusi.rs)

Related posts

“Dok sam bio u Rusiji na terenu mama mi je javila da me žena vara”

U R

“Rastali smo se sa suzama u očima, a onda sam čuo poznat osmijeh…”

U R

Piton je uhvatio impalu, ali se onda pojavila hijena…

admin