EhoMag
Zabava

“Jučer su nam bile dvije godine braka i očekivala sam nešto spektakularno od muža, ali…”

Jučer su nam bile dvije godine braka i očekivala sam nešto spektakularno od muža, ali jednostavno nisam mogla dočekati i odlučila sam da mu se osvetim zbog toga.

Oko 2 sata toliko sam bila ljuta, ono skroz van sebe, kroz glavu mi je prolazilo svašta, čak i da se razvedem, momentalno, ali sam odlučila drugačije da mu se osvetim. Pozvala sam mog prvog momka, muškarca koji nikada, iako sam ga ostavila, iako sam već dvije godine udata nije zaboravio datum kada smo se upoznali.

Otišli smo kod njega na vikendicu, gdje smo proveli nezaboravno poslepodne. Vratila sam se kući tek oko 8 sati, a moj muž me je dočekao stid me i napisati kako. Ogromna torta na stolu, soba ukrašena u latice crvenih ruža. IDILA! Međutim to je ono što sam na prvu vidjela.

Čestitao mi je godišnjicu braka i poklonio zlatni set… ogrlica, naušnice i prsten. Osjećala sam se kao boginja, zaboravila sam na sve i istog tenutka mu oprostila. Kasnije mi je bilo nekako blam što sam ga taj dan prevarila, ali danas kada su se slegli utisci, bio je to izvrstan dan za mene.

Slučajno, ali zaista predivno. Najzanimljivije od svega, toliko mi je bilo dobro sa mojim prvim momkom da sam definitivno odlučila da nastavim. Kakva sam ja sretnica imam ne jednog već 2 muškaca koji bi život dali za mene, i nakon ovoga juče u to sam sigurna 100%.

izvor: info-magazine.site

Related posts

Sestra moje žene zavukla je svoju ruku kroz nogavicu kratkog šorca

admin

“Iskoristila sam pijanog čovjeka”

U R

Dečko moje najbolje prijateljice je baš sladak i mnogo dobro izgleda

U R