Ehomag
Magazin Sport

“KAKO DA JOJ OBJASNIM SNIMAK SA MARIJANOM”: Detalji razgovora Karića i Jovane

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

– Svašta ima da mi zamjeri.

Zadrugar Stefan Karić progovorio je o planovima sa djevojkom Jovanom Ljubisavljević, pa je otkrio kako joj je objasnio snimak iz ekonomskog dvorišta sa Marijanom Zonjić, koji je izazvao pravi skandal kada je ugledao svjetlost dana.

Kako je izgledao tvoj susret sa Jovanom?

– Imali ste prilike da vidite kako je izgledao taj susret, kada je bilo finale, jako čudan osjećaj. U tom trenutku nisam imao osjećaj da idem kući, mislio sam došli su da me vide pa se ja vrađam u bijelu kuću a oni idu našoj. Kada sam ustao ujutru shvatio sam i bio sam svjestan da sam ustvari u našoj kući i da je Jovana pored mene i da nam se ostvarilo sve što smo maštali.

misica

Foto: Tv Pink Printscreen/ Ekskluzivno

Da li si nekada Jovanu uporedio sa nekom bivšom djevojkom?

– Nisam nikada, ona je totalno drugačija od svih mojih bivših djevojka, ni jedna me nije voljela kao ona.

Da li ti je ona nešto zamjerila u rijalitiju?

– Nismo stigli da pričao o tome, mislim da me malo više štedi jer sam izašao prije dvije nedelje. Mislim da ima svašta da mi zamjeri, ali je to normalno jer sam 10 mjeseci bio tamo, pa nije moguće da nemam baš ni jednu grešku ili da joj neke stvari nisu zasmetale. Sada uživamo u našoj ljubavi i ne želim da nam to bilo ko poremeti. Ona vidi da ja još nisam dobro, adaptiram se na ljude. Nevjerovatno je provesti 10 mjeseci u onom prostoru bez posljedica, imam ih sigurno i ja.

stefan-karic-jovana-ljubisavljevic-foto-srbijadanasmilana-pavkovic-1

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Da li planirate da se osamite i da stanete na “ludi kamen”?

– Plniramo da se osamimo, ali to vjenčanje će jednostavno biti neko iznenađenje, ne mogu sada to da otkrivam. Ali stvarno nigdje ne žurimo, sve u svoje vrijeme polako, izašao sam tek i ne može sve odmah. Ali očigledno svi očekuju sada da se vjenčamo pa da uđemo u Zadrugu i da se rezvedemo.

Pričao si o porocima svoga oca, da li je njemu smetalo i šta ti je rekao?

– To je njegov život, prošli smo svašta i ja kroz njegov i on kroz moj. Tu su neke životne sitacije, gdje sam ja naučio njegovo to iskustvo. Zasmetalo mu je to što sam na takav način to pričao, da on to nije spomenuo ne bih ni ja nikad ništa rekao. On se javno obraćao ljudima, savjetovao ljude koji su u tim problemima. On jako dobro može da posavjetuje nekoga. Ja bih volio da on ode u neku emisiju da ispriča svoju priču . Ali možda ga ja na mom jutjub kanalu gdje će ispričati sve, pa bih volio da započne neki vid savjetovanja, kako bi uputio te ljude u pravi smjer.

Kako si Jovani objasnio snimak sa Marijanom Zonjić iz ekonomskog dvorišta?

marijana-z

Foto: Srbija Danas

– Kako da joj oblasnim? Vidjela je poslije dvije nedelje šta je istina, jedino je te dvije nedelje imala veliki pritisak jer nije pušten snimak kako je sve izgledalo. Jedino što su možda moji komentari bili malo neprimjereni, nisam trebao, ali šta da se radi nisam ništa loše uradio.

Related Articles

JAVIO SE DJEČAK KOJEM JE NOVAK DAO REKET: Otkrio nepoznate detalje, “NOVAK SE POSLIJE VRATIO”, evo šta je rekao dječaku

user

“DALILA JE POSEBNA, A JA SE OSJEĆAM KAO ŠUGAV”, NOVO ŠOK IZLAGANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA: Voditelj ostao bez teksta (VIDEO)

user

OVO SU SVI ČEKALI – EVO KAKO JE DALILA UZVRATILA DEJANU: Dragojević založio burmu, evo šta je ona uradila (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM