Ehomag
Magazin Sport

VAŽNO SAOPŠTENJE, OGLASILA SE MILICA MITROVIĆ: Donijela odluku i podnijela tužbu

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Rijaliti “Zadruga 5” završio se 10. jula, a za svih 10 mjeseci oborio je sve rekorde gledanosti.

Milionski auditorijum pratio je zbivanja u Bijeloj kući, a objave na društvenim mrežama dostizale su takođe enormne preglede, a sada je na društvenoj platformi Instagram osvanula lažna stranica rijalitija pod nazivom “Zadruga 6”.

Iz produkcije Televizije Pink upozoravaju da je riječ o prevari i zloupotrebi brenda kakav je rijaliti “Zadruga” i najavljuje da će oni koji stoje iza njega biti prijavljeni i sankcionisani. Naime, prevaranti pomenutog instagram profila komuniciraju sa korisnicima društvenih mreža lažno se predstavljajući kao produkcija TV Pink.

Instagram nalog pod nazivom Zadruga 6 official napravljen na ovoj društvenoj platformi nije zvanični nalog rijalitija Zadruga. U pitanju je lažni profil koji će u najkraćem roku biti prijavljen Odeljenju za visokotehnološki kriminal i koji će dalje preduzeti neophodne korake kako bi se ova zloupotreba sankcionisala. Jedini pravi profil rijalitija “Zadruga” jeste verifikovan Instagram nalog pod nazivom Zadruga – saopšteno je iz produkcije TV Pink.

Podsjetimo, ovo nije prva prevara ovog tipa i zloupotreba rijalitija “Zadruga” i svaki do sad bio je prijvaljen Republičkom javnom tužilaštvu odnosno Odjeljenju za visokotehnološki kriminal.

Related Articles

SVI KAŽU DA SE BOGATO UDALA, ALI ISTINA JE DRUGAČIJA: Evo od ČEGA zarađuje trudna Bojana Rodić! IZNENADIT ĆETE SE

user

Novak Đoković dobio ultimatum: Bez vakcine ne može na Australian Open

user

MAHIR MULALIĆ IMA NOVI RAZLOG ZA SLAVLJE: Nakon pobjede u Zvezdama Granda, SAZNAO I SRETNE VIJESTI – odmah se oglasio na Instagramu

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM