Magazin Sport

VAŽNO SAOPŠTENJE, OGLASILA SE MILICA MITROVIĆ: Donijela odluku i podnijela tužbu

Rijaliti “Zadruga 5” završio se 10. jula, a za svih 10 mjeseci oborio je sve rekorde gledanosti.

Milionski auditorijum pratio je zbivanja u Bijeloj kući, a objave na društvenim mrežama dostizale su takođe enormne preglede, a sada je na društvenoj platformi Instagram osvanula lažna stranica rijalitija pod nazivom “Zadruga 6”.

Iz produkcije Televizije Pink upozoravaju da je riječ o prevari i zloupotrebi brenda kakav je rijaliti “Zadruga” i najavljuje da će oni koji stoje iza njega biti prijavljeni i sankcionisani. Naime, prevaranti pomenutog instagram profila komuniciraju sa korisnicima društvenih mreža lažno se predstavljajući kao produkcija TV Pink.

Instagram nalog pod nazivom Zadruga 6 official napravljen na ovoj društvenoj platformi nije zvanični nalog rijalitija Zadruga. U pitanju je lažni profil koji će u najkraćem roku biti prijavljen Odeljenju za visokotehnološki kriminal i koji će dalje preduzeti neophodne korake kako bi se ova zloupotreba sankcionisala. Jedini pravi profil rijalitija “Zadruga” jeste verifikovan Instagram nalog pod nazivom Zadruga – saopšteno je iz produkcije TV Pink.

Podsjetimo, ovo nije prva prevara ovog tipa i zloupotreba rijalitija “Zadruga” i svaki do sad bio je prijvaljen Republičkom javnom tužilaštvu odnosno Odjeljenju za visokotehnološki kriminal.