Ehomag
Magazin Sport

VAŽNO SAOPŠTENJE MITROVIĆA – TIČE SE ZADRUGE 6: Milica se oglasila u ime produkcije (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Rijaliti “Zadruga 5” završio se 10. jula, a za svih 10 mjeseci oborio je rekord gledanosti ružičaste televizije.

Milionski auditorijum pratio je zbivanja u Bijeloj kući, a objave na društvenim mrežama dostizale su takođe enormne preglede, a sada je na društvenoj platformi Instagram osvanula lažna stranica rijalitija pod nazivom “Zadruga 6”. 

Iz produkcije Televizije Pink upozoravaju da je riječ o prevari i zloupotrebi brenda kakav je rijaliti “Zadruga” i najavljuju da će oni koji stoje iza njega biti prijavljeni i sankcionisani.

Naime, prevaranti pomenutog Instagram profila komuniciraju sa korisnicima društvenih mreža lažno se predstavljajući kao produkcija TV Pink. 

screenshot-5
– Instagram nalog pod nazivom Zadruga 6 official napravljen na ovoj društvenoj platformi nije zvanični nalog rijalitija Zadruga. U pitanju je lažni profil koji će u najkraćem roku biti prijavljen Odjeljenju za visokotehnološki kriminal i koji će dalje preduzeti neophodne korake kako bi se ova zloupotreba sankcionisala. Jedini pravi profil rijalitija “Zadruga” jeste verifikovan Instagram nalog pod nazivom Zadruga – saopšteno je iz produkcije Tv Pink.

Ovim povodom oglasila se i Velika šefica Milica Mitrović, objavivši istinu i na svom profilu, a u komentarima su im pružali podršku.

Izvor:SD

Related Articles

TIJANA DAPČEVIĆ SMRŠALA 45 KILOGRAMA, PA OTKRILA DIJETU KOJU IMA SVAKA MRŠAVICA: Kilogrami se samo tope, EVO O ČEMU JE RIJEČ

user

“ĐOKOVIĆU, ČEKAMO TE U ZEMLJI SLOBODE I DOSTOJANSTVA” Državni sekretar Srbije poslao poruku podrške Noletu

user

PRVE SLIKE MILJANE KULIĆ NAKON UDAJE: Evo gdje se nalazi, otišla na medeni mjesec sa svojim izabranikom (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM