Magazin Sport

VAŽNO SAOPŠTENJE MITROVIĆA – TIČE SE ZADRUGE 6: Milica se oglasila u ime produkcije (FOTO)

Rijaliti “Zadruga 5” završio se 10. jula, a za svih 10 mjeseci oborio je rekord gledanosti ružičaste televizije.

Milionski auditorijum pratio je zbivanja u Bijeloj kući, a objave na društvenim mrežama dostizale su takođe enormne preglede, a sada je na društvenoj platformi Instagram osvanula lažna stranica rijalitija pod nazivom “Zadruga 6”.

Iz produkcije Televizije Pink upozoravaju da je riječ o prevari i zloupotrebi brenda kakav je rijaliti “Zadruga” i najavljuju da će oni koji stoje iza njega biti prijavljeni i sankcionisani.

Naime, prevaranti pomenutog Instagram profila komuniciraju sa korisnicima društvenih mreža lažno se predstavljajući kao produkcija TV Pink.

screenshot-5
– Instagram nalog pod nazivom Zadruga 6 official napravljen na ovoj društvenoj platformi nije zvanični nalog rijalitija Zadruga. U pitanju je lažni profil koji će u najkraćem roku biti prijavljen Odjeljenju za visokotehnološki kriminal i koji će dalje preduzeti neophodne korake kako bi se ova zloupotreba sankcionisala. Jedini pravi profil rijalitija “Zadruga” jeste verifikovan Instagram nalog pod nazivom Zadruga – saopšteno je iz produkcije Tv Pink.

Ovim povodom oglasila se i Velika šefica Milica Mitrović, objavivši istinu i na svom profilu, a u komentarima su im pružali podršku.

Izvor:SD