Ehomag
Vijesti

ZATVOR, LOŠE VARENJE I LIJENA CRIJEVA POSTAJU PROŠLOST: Treba vam smjesa od OVA DVA SASTOJKA!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Predstavljamo vam jednostavan recept koji efikasno rješava problem sa lijenim crijevima, neredovnim odlaskom u toalet i hroničnim zatvorom!

zatvor3

POTREBNO VAM JE:

1 kašičica lanenog sjemena,

1 šolja mineralne vode.

lan

Priprema:

Uvečer prije nego što legnete sipajte jednu ravnu kafenu kašičicu sirovog sjemena lana u šolju i prelijte mineralnom vodom. Lagano promiješajte i ostavite na sobnoj temperaturi do ujutru – treba da odstoji bar osam sati.

5ac67d5f-4a38-44b2-b52c-442c0a0a0a67-lan-previeworg

Ujutru na prazan želudac pojedite zrnca zajedno sa vodom. Vode skoro neće biti zato što su sjemenke nabubrile i upile cijelu tečnost, a ako je ostalo malo, to će biti kao žele.

Doza je za jednokratnu upotrebu i priprema se nova za svaki dan. Po želji možete pomiješati sa kiselim mlijekom i da dodate u smuti, ili u ovsenu kašu ili kornfleks, kao dodatak doručku.

lan-u-vodi

Ako želite da potpuno očistite sistem organa za varenje, druge sedmice korišćenja lanenog sjemena pojačajte na dvije kafene kašičice, treće – na tri, četvrte smanjite ponovo na dvije i nakog toga nastavite sa dozom od početka, po jednu kašičicu na dan.

Može se uzimati neograničeno vrijeme i nema nikakvih neželjenih efekata.

6070c958-5854-4fa1-a619-23cc0a0a0a64-11960-stres-stomak-f-690x480-1-690x445

(Novi.ba/Stil)

Related Articles

Analiza CNN-a: Inflacija raste najbržim tempom u posljednjih 40 godina

user

PRIČA: “Ja te više ne volim…”

user

Oglasio se sin žrtava razbojništva u Sanskom Mostu

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM