Ehomag
Magazin Sport

DOBILA JE MILION I SADA MJENJA ŽIVOT IZ KORIJENA : Aleksandra Subotić nakon svih skandala sa Pecom,okrenula novi list(FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nakon patnje naučila šta su prave životne vrijednosti.

Peca Raspopović uživa sa novom djevojkom, starletom Majom Marinković, u Crnoj Gori, a to vrijeme Aleksandra Subotić provodi kod njegovih prijatelja uprkos preljubi svog supruga.

Mnogi su počeli da sumnjaju da će Aleksandra sada ući u rijaliti kako bi zaradila novac, a ona je jasno svima stavila do znanja da do toga neće doći, kao i da je u potpunosti posvećena porodici, tj. svojoj djeci. “Dobila sam milion pitanja o nekim ulasicima u rijaliti? Ni u jedan rijaliti više ne ulazim – jedina bitna stvar na svijetu mi je moja porodica (moja djeca)!

Ne prodajem svoj privatan život za novac!”, pisala je Aleksandra, pa dodala:

3111867-aleksandrasubotic-ff

Foto: Instagram printscreen/sandrasuboticss

“Rasprave o meni i preko mene nemojte da vodite – možete me komentarisati, nažalost, ne mojom krivicom – ali ja vas neću komentarisati! Ostavite me više na miru! Želim da moja djeca budu ponosna na mene. Da budem jedna velika dama i istrajaću u tome!”

Related Articles

STEFANOS TSITSIPAS 5 MINUTA PRIJE MEČA SA NOVAKOM SAZNAO TUŽNE VIJESTI: Sad se oglasio i priznao šta se desilo, NIKO NIJE NI SLUTIO

user

NEDA UKRADEN U 71. GODINI POZIRALA SA DUBOKIM PROREZOM NA HALJINI: Svi joj gledaju u noge, PLJUŠTE KOMENTARI

user

Tri namirnice koje skidaju NAJTVRDOKORNIJE FLEKE SA POSUĐA: Ovo je način, spas za sve domaćice

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM