Ehomag
Vijesti

2 ZNAKA NEKA SE PRIPREME NA KATASTROFU: Čekaju ih problemi tokom cijelog augusta – NADAMO SE DA NISTE BAŠ VI?

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pred njima je izuzetno nepovoljan period

Iako će generalno avgust biti dobar mjesec, s mnogo prilika za horoskopske znakove, zahvaljujući vladavini Lava, pojedine predstavnike ipak čekaju poteškoće.

Cijeli mjesec će se baviti problemima, donijeće im sukobe na poslu i ozbiljne finansijske probleme koje neće moći lako da rješe. Evo o kojim znakovima horoskopa je riječ: 

Blizanci

Postoji opasnost da u avgustu budete prevareni. Štaviše, najbliži ljudi, u kojima imate poverenje mogu pokušati da vas nasankaju. Neki Blizanci će biti žrtve manipulacije. Astrolozi vam savjetuju da budete veoma pažljivi prema drugima, posebno prema kolegama i vodite račun o svojim riječima. Možda ćete nekog povrijediti što može da dovede do sukoba ili čak raskida veze. Vodite računa o stvarima, postoji opasnost da izgubite veću količinu novca. Poradite na tome da pravite kompromis kako ne biste izgubili ono što najviše cijenite u životu.

Vaga

U opasnosti ste da donesete nesrećnu odluku koja će baciti senku na ceo vaš budući život. To može izazvati brojne probleme i dovesti do prave finansijske krize. Astrolozi vas upozoravaju da budete štedljivi s emocijama. Kontrolišite ih i ne pokazujte pred svima, naročito ne na poslu, jer bi neko mogao da ih zloupotrebi. Tokom avgusta svaki impulsivni korak može da vam ostavi mrlju na karijeri, vodite računa. Na kraju mjeseca velike su šanse da vam zafali novac kao posljedica neočekivanog događaja koji će vam preokrenuti cijeli život. Astrolozi savjetuju da se ne zadužujete, već da preispitate svoje troškove i navike i da počnete da odvajate novac sa strane.

Related Articles

ŠOK! CAR NAZVAO SVOG OCA I PITAO GA ŠTA MISLI O DALILI: Pogledajte njegov odgovor, KAD DALILA ČUJE (VIDEO)

user

PROVOKACIJE U BLIZNI POTOČARA: Muzika i slavlje uoči komemoracije

user

Reakcija Univerziteta u Sarajevu u vezi sa vjerodostojnošću studija Izetbegović

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM