Ehomag
Magazin Sport

DALILA PREKO DEJANA UZIMA BASNOSLOVNU SUMU! Dragojevićka zarađuje PARE i poslije RAZVODA, evo na koji NAČIN! (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Dalila Dragojević nakon “Zadruge 5” se vraća starim navikama.

Trenutno se rijaliti-zvijezda nalazi u Šepku, u kući gde je uživala u ljubavi sa bivšim suprugom Dejanom.

3105697-dragojevicka1-ff

foto: Printscreen/Instagram

Brak između dvoje zadrugara je okončan, ali Dragojevićka još uvek profitira na razorenoj zajednici i imenu bivšeg supruga.Poznato je da su Dalila i Dejan dosta novca zarađivali od svog Jutjub kanala, a po svemu sudeći nakon kraha ljubavi i povratka iz “Zadruge”, vlasništvo nad ovim izvorom kapitala preuzela je Dragojevićka.

3106107-daliladejanyoutubekanal-ff

foto: Printscreen YouTube

Drugoplasirana takmičarka ružičastog rijalitija juče je objavila video pod nazivom “Dolazak kući nakon 10 mjeseci”, koji već broji skoro 90. 000 pregleda.Dalila nije promijenila ni naziv Jutjub kanala “Dalila i Dejan”, premda je na njemu istakla svoju fotografiju. Takođe, na kanalu koji ima 91. 500 sapskrajbera ostavila je sve što je prije pete sezone “Zadruge” snimila sa bivšim suprugom, što znači da i danas stiče profit na račun stare ljubavi i imena Dejana Dragojevića.

Uzimajući u obzir veliki broj pregleda na ovom kanalu, nema sumnje da Dalila zarađuje paprenu sumu, a da li će Dejan reagovati, ostaje da vidimo.

Related Articles

SLAVLJE KOD PRIJE I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA – PLJUŠTE ČESTITKE: Baloni sa svih strana, 1 detalj obara s nogu (FOTO)

user

SRETNO! Tuka večeras trči finale Dijamantske lige

user

EVO KAKO DANAS IZGLEDA BIVŠI MUŽ ZORICE BRUNCLIK: Sa njim ima kćerku

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM