Ehomag
Magazin Sport

SANDRA REŠIĆ NAKON RASKIDA PRONAŠLA UTJEHU: S ovim zadrugarom provodi vrijeme, OBJAVLJENA SLIKA

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Kao bomba odjeknula je vest da su Anđelo Ranković i Sandra Rešić raskinuli vezu koju si započeli samo nekoliko dana pre superfinala i izlaska iz Bele kuće. Sandra je prva oglasila i otkrila razloge raskida, a sada su oboje u emisiji “Premijera – Vikend Specijal” otkrili sve o njihovom odnosu. 

Da je Sandra nakon raskida nastavila dalje sa svojim životom svedoče i njene objave na društvenim mrežama.

Rešićka je na svom Instagram profilu podelila snimke na kojima se vidi da uživa u kafiću sa bivšim rijaliti učesnikom, Franom Pujasom, sa kojim se tokom celog rijalitija bila u dobrim odnosima. 

a-2022-07-17-211919

Nema sumnje da joj Fran pruža podršku nakon raskida sa Anđelom Rankovićem, a da li među njima ima nešto više osim prijateljstva ostaje nam da ispratimo. 

Related Articles

Priča bivše ovisnice o seksu: Varala sam ih sve, lagala i išla iz veze u vezu, voljela sam to

user

Ruskinja nakon Ibrahmovića “upecala” i legendarnog Tottija, poslala i znakovitu poruku

user

SVAĐA CECE I BOSANCA U ZVEZDAMA GRANDA, pogledajte šta joj je Bosanac rekao: “MARIJA ŠERIFOVIĆ JE PJEVAČINA, A CECA JE…”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM