Ehomag
Vijesti

OGLASILA SE NOVA UČESNICA ZADRUGE PRED SAMI ULAZAK: Ima poruku za Dalilu i Aleks

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

U Zadrugu ulazi atraktivna glumica koja će pomrsiti konce zadrugarima.

Večeras je vanredno ubacivanje u ”Zadrugu 5”, a zadrugari kada nju budu ugledali ima da zanijeme.

Dija, skraćeno od Diamond je pevačica i glumica. Glumila je u filmu ”Mungosove avanture”, a trenutno snima seriju za tursko tržište.

Kako kaže ulazi da raskrinka pojedine zadrugare, te da će mnoge glava boljeti od njenog ulaska.

– Mnogima neće biti dobro kad budem ušla. Osmakčićevog brata poznajem dobro, njega ne znam, ali mnogo toga znam o njemu. Aleksandru i Dalilu će glava zaboljeti kada me budu ugledale i kada budem počela da pričam o njihovim sponzorima. Raskrinkaću cijelu ekipu iz Švajcarske – rekla je Diamond za Republiku.

Related Articles

POGLEDAJTE SLIKU I RECITE NAM KAKO SADA DRŽITE MOBITEL: Odaberite broj i otkrijte šta to govori o vama – SVIMA JE POGODILO

user

PUTIN ODOBRIO AŽURIRANU RUSKU STRATEGIJU NACIONALNE SIGURNOSTI: Što se mijenja? Ide li Rusija u fazu izolacije s ciljem pripreme za mogućnost rata?

user

Šef WHO-a: Pandemija bi mogla završiti 2022.

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM