Ehomag
Zabava

KLONITE SE OVA 4 ZNAKA HOROSKOPA! Maltretiraju sve oko sebe, teško vama ako im se zamjerite – treći je NAJPODMUKLIJI

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Čuvajte se ova 4 znaka horoskopa: 

Bik

Tvrdoglav do bola, Bik nema trunke milosti prema drugima ukoliko pomisli, makar i pogrešno, da su iznad njega ili su mu nešto učinili nažao. Bik će svoju dominaciju pokušati da nametne omalovažavanjem, prozivkama, ružnim komentarima… A ponekad je dovoljno da ste ih samo pogledali, pa da se okome na vas.

Blizanci

Hladnokrvne “ubice” horoskopa kada su međuljudski odnosi u pitanju! Ponekad su dvolični, što znači da će u jednom trenutku biti divni prema vama, a već u sljedećem će vas razapeti pred drugima. Blizancu koji ima ovakvu sadističku crtu najviše će prijati da vas najprije razori riječima, a onda se pretvara da vas tješi.

astrology

Strijelac 

Inače zabavan i vedar, Stijelac je gadan ako pomisli da je ugrožen! Niko vas neće tako ismijaati i obrukati kao Strelčevi. Nikada ne viču i ne vrijeđaju, ali će i žaoke njihovog humora boljeti ako su okrenute prema vama. A onda će vam reći, pa što se ljutiš, to je samo šala?

Vodolija

Najveća moć Vodolije leži u činjenici da nju jednostavno ne zanima šta drugi misle. To joj daje samopouzdanje, ali i određenu crtu okrutnosti. Vodolija je sebična i agresivna prema drugima ako tako odluči, a cijeli njen motiv krije se u njenoj želji da ima kontrolu. Ako pomisli da je imate vi, teško vama.

Related Articles

UBIJAJU VAS KOMARCI I NE ZNATE ŠTA ĆETE? Doktor Nestorović otkriva da ovu BILJKU držite u frižideru 5 dana i onda uradite OVO!

user

ŠTA PRVO VIDIŠ NA SLICI – OKOLINA, LOBANJA ILI DJEVOJČICA : Evo šta to govori o vama i vašoj budućnosti

user

Otac je ostavio moju majku kada je bila trudna sa mnom i sve ove godine nije htio ni da čuje za nas. Osnovao je novu porodicu, ima dvije ćerke koje znaju za mene, žive u gradu udaljenom pola sata od našeg.

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM