Ehomag
Zabava

SUTRA SE POKLAPAJU PETAK 13. I RETROGRADNI MERKUR: 1 znak očekuje neviđeno

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Ostali znakovi, samo dobro razmislite i ne brzajte i sve će biti ok – kao i svih ostalih dana, uglavnom, zar ne

Ove nedelje poklopiće se petak 13. i retrogradni Merkur pa astrolozi upozoravaju da bi mnogi mogli imati problema u komunikaciji.

„Budući da je Merkur onaj problematična planeta zodijaka, njegova retrogradnost može uzrokovati to da će se mnogi osjećati nešto nesretnije ovog petka 13. nego onih prethodnih. Stoga svakako usporite i dobro razmislite prije svake odluke“, rekli su astrolozi za Elite Daily.

Istog dana će se i Jupiter prebaciti u znak Ovna, što se nije dogodilo od 2011. godine. Ovnovima će to pružiti razne prilike za napredak u svim poljima života, tako da oni ne moraju da brinu zbog ovog petka 13.

Ostali znakovi, samo dobro razmislite i ne brzajte i sve će biti ok – kao i svih ostalih dana, uglavnom, zar ne?

Related Articles

“Udala sam se u subotu”

user

Ovaj čovjek bio je na bolovanju 35 godina

user

“Muvao sam udatu komšinicu”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM