Ehomag
Magazin Sport

VELIKO SLAVLJE KOD MIRKA ŠIJANA I BOJANE RODIĆ: Sve okruženo ružama, PLJUŠTE ČESTITKE (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Bojana Rodić, nevjenčana supruga Mirka Šijana obilježava svoj 30. rođendan, a tom prilikom napravila je neobičnu žurku.Naime, ona je odlučila da sve bude u havajskom stilu, a snimak ambijenta podijelila je na Instagram storiju.

Foto:Instagram

Bojana je za ovu priliku napravi afro lokne, dok je Mirko nosio košulju sa cvjetovima, uz šešir, a u ustima je imao tompus.

Foto:Instagram

Rodićeva je za jubularni rođendan odlučila da sve bude besprekorno, te je dekoracijom sve oduševila, a na sredili restorana nalazio se i ogroman broj 30.

Foto:Instagram

Podsjetimo, Mirko i Bojana zajedno su skoro dvije godine, a prošle godine dobili su i sina, kome su dali ime Zoran, po Šijanovom pokojnom ocu.

Inače, Mirkova majka, pjevačica Goca Božinovska nerijetko ističe da se odlično slaže sa snajkom.

Related Articles

GILE SE ŽENI – OBJAVLJENA SLIKA SA DJEVOJKOM: “Traje to već skoro godinu i po dana”

user

Vladimir Kličko se prijavio u rezervni sastav ukrajinske vojske

user

PJEVAČICA ANA SEVIĆ USLIKALA SVOJU LIČNU KARTU: Vidite li nešto čudno? “MJESECIMA SAM U ŠOKU”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM