Ehomag
Sport

ĐOKOVIĆ PRIŠAO KAMERI I OVO NAPISAO: Svi u čudu gledali u poruku, ŠTA OVO ZNAČI?

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Teniser Novak Đoković savladao je prvu prepreku na Masters 1000 turniru u Rimu, a nakon pobjede nad Aslanom Karacevim poslao poruku koju mnogi nisu odmah shvatili.

“Jedan od nas! Volim te Rime”, napisao je Đoković na kameri pobjede.

Novinare je na konferenciji za medije zanimalo šta znači ta zagonetna poruka, a Đoković je objasnio da je za sve “kriv” događaj od prije tačno 10 godina.

nolee

“Napisao sam na kameri to zbog dva momka koji su prije 10 godina smislili pjesmu za mene i pjevali da sam ‘jedan od njih’. Sada su oni odrasli muškarci i vidio sam ih nakon dugo vremena. Ova poruka je za njih”, objasnio je Đoković.

Related Articles

CAR I DALILA LOMILI SVE PRED SOBOM: Ona NAPUSTILA Bijelu kuću, doživjela POMRAČENJE, a tek njegova reakcija! (VIDEO)

user

Nogometaši BiH obavili prvi trening, Petev ostao i bez Vrančića

user

Zavodio srpske ljepotice, ali mu je sada HRVATSKA RIJALITI ZVIJEZDA RODILA DIJETE! Damir Džumhur i bombastična Barbara dali sinu popularno ime!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM