Ehomag
Sport

ĐOKOVIĆ PRIŠAO KAMERI I OVO NAPISAO: Svi u čudu gledali u poruku, ŠTA OVO ZNAČI?

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Teniser Novak Đoković savladao je prvu prepreku na Masters 1000 turniru u Rimu, a nakon pobjede nad Aslanom Karacevim poslao poruku koju mnogi nisu odmah shvatili.

“Jedan od nas! Volim te Rime”, napisao je Đoković na kameri pobjede.

Novinare je na konferenciji za medije zanimalo šta znači ta zagonetna poruka, a Đoković je objasnio da je za sve “kriv” događaj od prije tačno 10 godina.

nolee

“Napisao sam na kameri to zbog dva momka koji su prije 10 godina smislili pjesmu za mene i pjevali da sam ‘jedan od njih’. Sada su oni odrasli muškarci i vidio sam ih nakon dugo vremena. Ova poruka je za njih”, objasnio je Đoković.

Related Articles

IZ PARIZA IDE SA VREĆOM PARA: Zavrtit će vam se u glavi kada čujete koliko je novca Novak zaradio nakon osvajanja RG! Pravo bogatstvo!

user

OVAKO JE MARIJA KULIĆ IZGLEDALA PRIJE ESTETSKIH INTERVENCIJA: Nećete je moći prepoznati (FOTO)

user

Voditelj i bivši nogometaš izvadio tumor veličine 12 cm: Prvi doktor je rekao da nije ništa – SADA UPOZORAVA SVE NA OVAJ SIMPTOM

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM