Ehomag
Vijesti

Biden se danas obraća naciji, govorit će o ratu u Ukrajini

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Američki predsjednik Joe Biden danas će se obratiti naciji te će govoriti o ratu u Ukrajini. Obraćanje američkog predsjednika najavljeno je samo nekoliko dana nakon što je poslao svoja dva visoka dužnosnika, šefa diplomacije i ministra obrane, u Kijev.

“Predsjednik će govoriti o podršci Ukrajincima koji brane svoju zemlju i slobodu od brutalne ruske invazije”, rekla je glasnogovornica Bijele kuće.

Blinken i Austin za vikend bili u Kijevu

Podsjetimo, američki šef diplomacije Antony Blinken i ministar obrane Lloyd Austin su proteklog vikenda bili u Kijevu, gdje su se susreli s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim i drugim ukrajinskim dužnosnicima

Austin je u ponedjeljak rekao da je jedan od ciljeva SAD-a “vidjeti oslabljenu Rusiju” kako “više ne bi mogla raditi stvari koje sad radi”.

Biden je, podsjetimo, prošlog tjedna najavio novi paket vojne pomoći Ukrajini vrijedan 800 milijuna dolara. Tjedan dana ranije najavio je odvojeni paket iste vrijednosti.

(Index.hr)

Related Articles

OVAKO JE SMRŠALA KOLINDA – DIJETA BOSANSKOG NUTRICIONISTE: Bazira se na 2 namirnice, evo šta je jela svaki dan

user

Sirijski liječnik: Ne dođe li do Kijeva, Putin će sigurno koristiti hemijsko oružje

user

Rusija objavila: Naš moćni brod Moskva je potonuo

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM