Ehomag
Zanimljivo

MAMA MI JE JAVILA DA UMIRE PORUKOM, KAD SAM VIDJELA ZADNJI SMS PLAKALA SAM KAO KIŠA: Ovo nije moguće, ŠTA JOJ BI?!

MAMA MI JE JAVILA DA UMIRE PORUKOM, KAD SAM VIDJELA ZADNJI SMS PLAKALA SAM KAO KIŠA: Ovo nije moguće, ŠTA JOJ BI?!

slika5

BONUS: POUČNA PRIČA

Muž je je rekao svojoj ženi: “Nedostaju mi moji roditelji, moja braća i njihova djeca, nisam ih dugo vidio, pozvat ću ih sutra na ručak kod nas”. Žena je bezvoljno rekla: “Inšallah”. Sljedećeg jutra suprug je otišao na posao i došao je kući nešto ranije nego inače i rekao je svojoj ženi: “Moji roditelji će doći za sat vremena, gdje je hrana?” Ona je odgovorila: “Ne, nisam ništa spremila, zato što su to tvoji roditelji, nisu stranci i mogu jesti ono što već ima kod kuće”. Čovjek je na to rekao: “Allah ti oprostio, zašto nisi jučer rekla da nećeš ništa spremati, a za sat vremena će biti tu”. Žena reče: “Nazovi ih, izvini se i reci im da ne dolaze… To nisu stranci (gosti), već tvoji roditelji”…

Suprug je izašao iz kuće, tužan i zamišljen. Nakon kratkog vremena oglasilo se zvono na ulazna vrata kuće i žena otvori pa se iznenadi kad ugleda svoje roditelje, svoju braću i njihovu djecu. Otac je upita: “Gdje ti je muž?”

Ona je odgovorila: “On je maloprije izašao”. Njezin otac je bio iritiran: “Ali tvoj muž je nas jučer pozvao na ručak, a sad nije tu.” Žena se uznervozila, nazvala ga i pitala ga ljutito: “Zašto mi nisi rekao da si moje roditelje pozvao na ručak?” On je odgovorio smirenim tonom: “Moji roditelji su tvoji roditelji, a tvoji roditelji su moji roditelji, za mene nema razlike između njih…”

izvor: biscani.net

Related Articles

VIC DANA: Mujo i Haso u karantinu

user

Postala sam domaćica

user

Muž je od svoje plate skupljao novac da kupi auto od 20.000

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM