Ehomag
Magazin Sport

DALILA I DEJAN PODIJELILI IMOVINU U ZADRUZI: Evo šta je na kraju kome PRIPALO!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Sve su se dogovorili.

Biljana Dragojević otkrila je da je došlo do podjele imovine između Dejana i Dalile Dragojević.

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević razveli su se pred kamerama ubrzo po ulasku u petu sezonu rijalitija ”Zadruga” što je sve šokiralo, jer niko nije vjerovao da se njihova ljubav može tako lako raspasti.

Dejanova majka, Biljana Dragojević sada je na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografiju svog sina koji pokušava da prekrije oči od svjetla, te otkrila da mu je Dalila sve uzela na podjeli imovine:

– Odavno je David poslao Dejanu masku za spavanje. Poslao je još kada mu je Dalila Mujić uzela na podjeli imovine u Zadruzi.

Izvor Srbijadanas

Related Articles

Kristina se oglasila prvi put nakon velikog gubitka: Objavila ovu poruku i izazvala lavinu komentara

user

OVO SU SVI ČEKALI – EVO KAKO JE DALILA UZVRATILA DEJANU: Dragojević založio burmu, evo šta je ona uradila (VIDEO)

user

Mnogi su se pitali u kakvom su odnosu Mahir Mulalić i Isak Šabanović nakon finala: OBJAVLJENA SLIKA NA INSTAGRAMU, evo šta rade (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM