Ehomag
Zabava

“Sudarila sam se kolima sa nekim momkom”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

“Sudarila sam se kolima sa nekim momkom, izašla odmah da ponudim novac i da ostavim moj kontakt.

 On je počeo toliko da viče na mene i da me vrijeđa, da sam se baš uplašila i utrčala u auto, odvezla se bez da sam mu dala podatke.

Prođe neki mesec od tog događaja i novi kolega u firmi, kad ono taj lik. Otad moj posao je pravi pakao. Dečko nalazi mali milion načina da me iznervira, manipuliše ostalim kolegama i sad su skoro svi ljuti na mene a prije njega smo bili u odličnim odnosima.

Napravi grešku u poslu i okrivi mene, posle šef viče iako mu ja objašnjavam da nisam kriva, on mi ne vjeruje. Na pauzi za ručak me često ismijva pred ostalima, uvijek smisli neku tako pakosnu uvredu da se ja šokiram i ne mogu ni da stignem da se odbranim. Ne znam više šta da radim, prijavila sam ga već jednom za mobing ali od toga ništa, izgleda ima neku vezu. Posao je inače odlično plaćen i u struci je, tako da ne znam koliko mi je pametno da napuštam, posebno što plaćam kredit. Neće da izgladi situaciju.”

Related Articles

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU, SPREMITE SE: Prognoza za sve znakove Zodijaka, OVAJ ZNAK STAJE NA LUDI KAMEN

user

“Varam muza sa sefom”

user

Zanimljiva priča: POSLJEDNJA ALIMENTACIJA

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM