Ehomag
Vijesti

CECA I BOGDAN PRIJE 15 DANA USLIKANI ZAJEDNO U JAVNOSTI: Evo šta su kamere tada snimile, Cecin potez sve iznenadio (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović odlučili su da stave tačku na emotivnu vezu, a poslednji put su zajedno viđeni u javnosti prije 15 dana ispred njene vile na Dedinju, piše Kurir.rs.

Ceca i Bogdan su se vozili u njegovoj Fići, a kamere “Paparaco lova” pratile su je tog dana u stopu.

Muzička zvijezda bila je u kežual izdanju, dok je njen dolazak do vile privukao pažnju ljudi koji su se našli u blizini. Ona je žurno izašla iz automobila i uletjela u kuću.

Nakon toga, pjevačica je otputovala na Maldive, gdje se provodila u društvu bliskih prijatelja, dok je njen tadašnji emotivni izabranik bio na Zlatiboru.

Inače, Ceca i Bogdan nisu zeljeli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su željeli, jeste da potvrde ove navode:

– Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

[embedded content]

 

Related Articles

UDEBLJALA SE 16 kg, A TEK NJENA KOSA! TRUDNA ŠEHERZADA PONOVO PROMIJENILA IZGLED: Više nema kratku frizuru, 1 DETALJ SVIMA PARA OČI

user

PRVE FOTOGRAFIJE DUŠKA TOŠIĆA NAKON RAZVODA SVE OTKRILE: Evo kako se osjeća

user

Sanja Vulić: Ne pokušavajte eliminisati Milorada Dodika

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM