Ehomag
Zabava

Stalno se raspravljate sa partnerom? Ovih šest riječi mogu da SPRIJEČE svaku svađu u vezi i braku

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Upotrijebite ovih 6 riječi sljedeći put kada osjetite da ulazite u sukob i primijetit ćete promjenu.

Svađe i rasprave su u svakoj vezi normalne.

Ako se apsolutno nikada ne svađate sa partnerom, možda niste potpuno iskreni i prirodni u tom odnosu.

Kako smo svi različiti i svi imamo različite potrebe i želje, u redu je da povremeno uđete u sukob. Bitnije od toga jeste kako ga rješavate.

Iako ne postoji tajna formula koja bi zagarantovala uspjeh neke veze, postoje već isprobani savjeti koji drugima pomažu i koje možemo da primijenimo na sopstvenim primijerima, a jedan takav je na svom Tik – Tok profilu podijelio psiholog i stručnjak za veze.

Prema njegovom mišljenju, postoji 6 riječi koje vam mogu pomoći da na jednostavan način izbijegnete ulazak u dalju raspravu sa partnerom.

– Već nekoliko godina moja supruga i ja čim primijetimo da je ovaj drugi nezadovoljan, pitamo “Da li želiš utjehu ili rješenje?” – rekao je on u video – zapisu, a ta im rečenica, tvrdi psiholog, u prosjeku 9 od 10 puta pomogne da izbjegnu svađu.

Objasnio je kako “utjeha” znači samo biti uz partnera i saslušati ga sa razumijevanjem, umjesto pokušaja da mu riješimo problem.

– Tada ne tražimo rešenja i ne pokušavamo da pomognemo, već samo slušamo partnera – kaže on.

Svima nam je ponekad potrebno rame za plakanje i neko ko nas razume, a strateško planiranje partnera kako da riješe neki problem ponekad može biti iritantno. Neki put pak, kaže psiholog, svi želimo da nam neko zaista pomogne da pronađemo izlaz iz problema, pa to i pokušamo kada nam partner kaže da “želi rješenje”.

Video sa ovim jednostavnim, a korisnim savetom sakupio je više od milion pregleda i na hiljade komentara, a večini se svidio i odlučili su da ga isprobaju na sopstvenim vezama.

“Moj muž je trenutno pod velikim stresom, pa mi je baš ovo potrebno”, napisala je jedna žena u komentaru, a neki komentari su bili da ih partner izluđuje kada im stalno nudi rješenje, a često im je samo potreban empatičan sagovornik.

Related Articles

“Otišla sam sa mužem na neko vjenčanje..”

user

VIC: Mujo otišao kod Fate

user

NEMA ŠANSE DA POGODITE KOJI BROJ SE KRIJE ISPOD AUTA: Kinezi ovu mozgalicu rješavaju u 1. razredu – NAMUČIĆE VAS! (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM