Ehomag
Magazin

DEJAN UGLEDAO DALILU NA VRATIMA, EVO KAKO JE REAGOVAO: Kamera sve snimila, ONA NIJE MOGLA DA VJERUJE (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Dejan Dragojević sjedio je sa Markom Đedovićem, Saletom Luksom i Aleksandrom Nikolić u pušioni i razgovarao o raznim temama koje se dešavaju u Bijeloj kući.

– Ovo su prava lica ovih ljude ovdej, nije Dalilino pravo lice da priča kako se nikad udati neće , ne! Ovo je Dalila, ovo je njeno pravo lice – pričao je Marko, a u tom momentu se iza njega stvorila upravo Dalila Dragojević.

Nakon što je Dejan ugledao bivšu suprugu, riješio je tog momenta da ustane i da napusti prostoriju i time je pokazao da ipak drži do sebe i da izbjegava svaki susret sa njom.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video snimku.
 

[embedded content]

Related Articles

LUNA ĐOGANI OBJAVILA SNIMAK SA PLANINE, A TEK DA VIDITE KO JE S NJOM: Palo pomirenje nakon Zadruge, OVO NISMO OČEKIVALI (FOTO)

user

TONI ODLIJEPIO KAD JE ČUO DA DARA IMA NOVOG DEČKA: 5 godina mlađi od nje, A KAD JE ČUO KO JE ON…

user

OD MENE SU TRAŽENE 2 STVARI, UZELA SAM TORBICU I BEZ RIJEČI OTIŠLA: Zorica Brunclik o svađi sa Sašom Popovićem

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM