Ehomag
Vijesti

KRAJ SUĐENJA ZA DANAS – NOVAK IPAK IDE U PRITVOR: Poznati detalji, slučaj prebačen na Federalni sud

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Suđenje je gotovo za danas, nastavak slijedi sutra ujutru po australijskom vremenu.

Zaključak

Novakov advokatski tim definitivno ne može biti zadovoljan ishodom današnjeg ročišta. Pored činjenice da će cjelokupan slučaj biti prebačen na Federalni sud, što automatski znači i znatno duži proces, srpski teniser period do tada će morati da provede u pritvoru. Saslušanje Đokovića zakazano je za sutra u osam ujutru po australijskom vremenu, što je po srednjeevropskom vremenu deset uveče.

Predstavnici prvog reketa svijeta dogovorili su se sa predstavnikom australijskih zvaničnika oko mesta na kom će Đoković biti u pritvoru. Dobra vijest za Novaka jeste to što do kraja procesa neće moći biti deportovan iz Australije, ali stiče se utisak da sudija Keli nije bio dovoljno jak da donese još neku veću odluku od toga.

Kraj!

Suđenje je gotovo za danas, nastavak slijedi sutra ujutru po australijskom vremenu. Konačan ishod je da će Đoković ići u pritvor, ali na drugu lokaciju.

Related Articles

Unesite ove biljke u spavaću sobu i napokon se naspavajte kao čovjek

user

Ubrzava se tempo pregovora za Izborni zakon, Palmer i Eichhorst sredinom novembra ponovo u BiH

user

Poslušajte kako turski predsjednik Erdogan uči Kur’an

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM