Ehomag
Zabava

“Neki dan sam bio u gradu i zapela mi za oko jedna djevojka”

Neki dan sam bio u gradu i zapela mi je za oko jedna djevojka u kafiću.

Primjetio sam da je par puta pogledala u mom smjeru. Prišao sam, predstavio se i ponudio da nju i njezinu prijateljicu počastim pićem.

Kulturno su se zahvalile i odbile, te rekle da su na odlasku. Zatim sam pitao možemo li nekom drugom prilikom, na što je ona rekla da možemo. Predložio sam da se dodamo na facebooku, instagramu ili razmjenimo brojeve, a ona je predložila da razmjenimo brojeve. Upiše ona moj broj (uspio sam vidjeti da ga je memorirala), zatim upišem ja njezin.

Pošto sam bio u žurbi, pozdravim se i odem. Kad sam došao doma pogledao sam na viber i whatsapp, te vidio da nema ni jedno od toga, bilo mi je čudno. Drugi dan joj probam poslati sms i piše da broj ne prima poruke, probam nazvati, kad ono broj se ne koristi. Stvarno ne razumijem što se dogodilo, zašto mi je dala nepostojeći broj umjesto da mi je rekla da nije zainteresirana na što bi se ja ispričao i maknuo, jer nisam nametljiv i naporan tip.”

 

(livenews19.com)

Related Articles

ASTROLOZI OTKRILI, EVO ŠTA DONOSE DVA ISTA HOROSKOPSKA ZNAKA U LJUBAVI: Horoskop otkriva da li ćete ostati zajedno, NE GUBITE VRIJEME

user

“Jučer kod svekrve na ručku”

user

IMATE LI OVAKAV MLADEŽ NA LEĐIMA, ODMAH PROVJERITE: Evo šta znači ako mladež imate na ovom mjestu, OTKRIVA DA LI ĆETE BITI BOGATI

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM