Ehomag
Magazin

MUK ZA CRNIM STOLOM – DALILA NA SAMOM POČETKU EMISIJE DONIJELA ODLUKU: Evo šta će uraditi s Dejanom (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Emisija “Pitanja gledalaca” je upravo počela, a voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Bijelu kuću. Prvo pitanje pročitala je Dalili Dragojević

Ako si bila iskrena ako tako kažeš, što ne budeš iskrena prema Dejanu i ne kažeš mu da ne vidiš budućnost sa njim – glasilo je pitanje.
Ja sam to njemu rekla, a i sam je rekao. Nema budućnosti… Ne znam ja kako on shavta, kažem onako kako smatram da jeste, kad god smo bliski, znam šta mi zamera i ja isto počnem da zameram neke stvari. Smatram da sa ovim što se sada dešava, nema budućnbosti – rekla je Dragojevićka.

676-2022-01-13t162839-814

Foto:Prinstcreen Pink.rs

Nekako si mi mnogo uverljivija kada razgovaraš sa Đedovićem, djeluje mi kao da to ovdje ublažiš – rekla je Ivana.
Ne u ovom momentu, ali smatram da nema budućnosti. Ne kažem da se neće promijeniti, ali sam i njemu rerkla jutros, da nemam živce da mu se pravdam i objašnjavam. On vlo dobro zna kakv samja, da sam uvijek prebacivala i ja stvarno ne mogu da se objašnjavam – rekla je Dalila.

676-2022-01-13t162843-287

Foto:Prinstcreen Pink.rs

Dva su različita razloga zato što zameraju jedno drugom…Ona zamjera zato što je sujetna, a on zato što je voli – rekao je Đedović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

[embedded content]

Related Articles

OVO JE GROBNO MJESTO GDJE ĆE POČIVATI MARINA: Ispunit će njenu želju, Tucakovićevu sahranjuju pored sina

user

OBJAVIO FOTOGRAFIJU STARU 30 GODINA Gledate ga svako jutro, a nikada ne biste pogodili ko je dječak sa slike

user

ŠA JE PRIJE IVANE I TARE BIO U VEZI SA FATALNOM PLAVUŠOM: Htio da je oženi, a ona ga odbila- EVO KAKO ONA IZGLEDA DANAS (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM