Ehomag
Magazin

TONČI HULJIĆ SE OGLASIO O KĆERKINOJ TRUDNOĆI SA PETROM GRAŠOM: Nije mu jasna 1 stvar

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nakon što je do domaćih medija dospjela vijest da je njegova kćerka Hana u drugom stanju sa pjevačem Petrom Grašom, muzičar Tonči Huljić je ostao zatečen što je ova informacija pronašla svoj put do javnosti.

Naime, kako sam Tonči ističe, u sve su bili upućeni samo najbliži članovi porodice i prijatelji, prenosi Večernji.hr.

– Nastavno na aktualnu situaciju i na bezbrojne pozive, mogu reći samo dvije stvari: pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom vešću. A pod dva, mi zaista nismo rijaliti familija, ne trudimo se da punimo portale i maltretiramo javnost svojim privatnim životima – istakao je Huljić, pa dodao:

– Ne smatramo se ni po čemu posebnim i različitim od ostalih ljudi da bi u tolikoj mjeri intrigirali javnost. Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću reći o toj temi, a siguran sam i da dijelim mišljenje sa svima koji su sada dio porodice.

(Kurir.rs/Večernji)

Related Articles

DARKU LAZIĆU VISI ŽIVOT O KONCU, UGROŽENO MU ZDRAVLJE: Hitno mora na operaciju, EVO ŠTA SE DESILO

user

TAKMIČARKI IZ BOSNE POZLILO NA SCENI u ZVEZDAMA GRANDA: Žiri odmah skočio na noge, UMALO SE SRUŠILA (FOTO)

user

OD MENE SU TRAŽENE 2 STVARI, UZELA SAM TORBICU I BEZ RIJEČI OTIŠLA: Zorica Brunclik o svađi sa Sašom Popovićem

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM