Ehomag
Magazin

CAR PRIŠAO DALILI DOK JE SPAVALA, NJENA REAKCIJA IZNENADILA GLEDAOCE: Dejan ništa ne sluti, CAR OSTAO U NEVJERICI (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Dalila Dragojević se iznervirala kad ju je Filip Car probudio večeras, a on je želio da priča sa njom. Ubrzo je došlo do svađe bivših partnera.

screenshot-36

Zašto si me probudio? – pitala je Dalila.

Rekao mi je Mića – odgovorio je Car.

Dalila i Car su potom počeli da se svađaju oko toga ko je kad stajao u čiju odbranu.

Ružno je da se svađamo i vrijeđamo, samo ćao, ćao i to je. Ružno je što ne mogu da prozborim dvije sa tobom, na bilo koju temu – zamerio je Car.

Dalila se iznervirala, rekla Caru da joj ne staje na muku, da je kivna na Saleta Luksa jer ju je izvrijeđao.

Napljuvao me je, rekao da sam kao pivska boca, sve najgore i jedino je Dejan ustao da me odbrani. Provokator je, znaš da je i na tebe naletio. Bude li me večeras dirao… – kukala je Dalila.

Reći ću mu ja – dodao je Car.

Ne, ja samo kažem da su neki previše sebi dozvolili. I ti ćeš kao da braniš, samo da bi ispao nešto… – rekla je Dragojevićka.

Ne, ne, ja znam kakav on može biti g*vnar, osjetio sam na svojoj koži. Mada je meni Sanja sad rekla da on nije ništa strašno rekao, da mu je Dejan psovao majku – dodao je Filip.

Ja neću ići na žurku večeras, da ne dođem u situaciju da mu slomim glavu – poručila je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

[embedded content]

Related Articles

PITALI CECU DA LI ĆE STATI NA LUDI KAMEN? Pjevačica odgovorom SVE ZATEKLA, ŠTA ĆE REĆI BOGDAN NA OVO?

user

GOVORILI SU DA ĆE PROMIJENITI SPOL, SJEĆATE LI SE MIKE I GIBE VASIĆ? Evo kako danas izgledaju (FOTO)

user

Ovako su pjevačice IZGLEDALE U TRUDNOĆI: Ovo je Ceca, ALI ČEKAJTE DA VIDITE KARLEŠU, pripremite se NA IZNENAĐENJE (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM