Ehomag
Vijesti

DŽEM ZA JAČANJE IMUNITETA: trebaju vam SAMO 3 sastojka!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Tokom zime, kada je ljudski organizam najosjetljivi na prehlade i druge virusne infekcije, potrebno je da dodatno brinete o svom zdravlju. Stoga, morate na sve načine, prirodno, da jačate imunološki sistem, piše Run Healthy Lifestyle.

Napravite sebi ovu vitaminsku bombu, odnosno, džem od đumbira sa limunom i medom. Ovaj recept će vam pomoći da poboljšate svoje zdravlje i ali i zdravlje porodice.

Trebate sljedeće sastojke:

– 1 korijen đumbira srednje veličine

– 3 limuna

– 0,5 l meda

Priprema:

Operite limun, narežite na kockice i iscijedite pomoću blendera. Ogulite đumbir i sameljite ga. Ova dva sastojka spojite, te prelijte ih medom. Izmješajte smjesu i stavite u posudu od jedne litre. I to je to!

Ovaj pekmez ne zahtjeva termičku pripremu. Možete ga držati prilično dugo, zahvaljujući svojstvima meda. Možete dodati u čaj, ili namazati na hljeb, i to jednu kašiku svaki dan.

Related Articles

PORUKA ZA ŽELJKA MITROVIĆA: Evo gdje se nalazi JANJUŠ nakon diskvalifikacije, napisao JEDNU REČENICU

user

Oporavlja se žena koja je u oko sipala kapi za kurje oko

user

Kremlj odgovorio Depardieuu

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM