Magazin

“ŽELIMO DA VAS OBAVIJESTIMO…” Stiglo saopštenje produkcije u kasne sate: “VRIJEME JE DA…” Zadrugari skočili KAD SU ČULI IMENA

Nakon nominacija zadrugari su se okupili oko crnog stola, ne bi li ovonedjeljni gazda pročitao pismo Velikog šefa, koje je stiglo.

– Dragi zadrugari, želimo da vas obavjestimo da će sutra biti ogranizovana novogodišnja Izazovija. Nadamo se da se radujete i da ćete dati sve od sebe. Nećete svi učestovsti svi, neki će i navijati. Vrijeme je da odlučite kojih 15 zadrugara će učestovati u sutrašnjem takmičenju. Kada vođa izgovori imena, nema više promjene jer ćete pasti zadatak. Pozdrav, Veliki šef.

screenshot-from-2021-12-25-07-19-31

Foto:Printscreen

– Dalila, Sandra Rešić, Ana Spasojević, Tara, Grujić Sanja, Anđela, Nevena Savić, Marijana, Maja, Irma, Viki, Deniz, Matora, Aleks i Nevena Milićević – nabraojao je Mića 15 učesnica Izazovizije.

– Dođite ovamo, jasno i glasno da kažem ko je. Fran, Sale, Dejan, Mensur, Čorba, Mateja, Krki, Dino, Bane Đokić, Čolak, Osmakčić, Sandi, Zola, Janjuš i gospodin glumac – naveo je Mića muškarce.

screenshot-from-2021-12-25-07-19-41-1

Foto:Printscreen

– Ovo su zadrugari koji će učesvovati u sutrašnjoj Izazoviziji – naveo je Mića.

Detaljnije u nastavku.

[embedded content]