Ehomag
Magazin

CECA SINOĆ POMENULA KARLEUŠU U ZVEZDAMA GRANDA, NASTAO MUK U STUDIJU: Žiri van sebe nakon što je ovo izgovorila,KAKAV PREOKRET

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Svetlana Ceca Ražnatović pomenula je  Jelenu Karleušu u emisiji “Zvezde Granda”, emitovanoj prethodne noći, 4. decembra.

U prvi mah svi su bili iznenađeni, a kako je Đorđe David bio u krupnom kadru sa folk diva, jasno se vidjelo da se izbezumio.

ceca-david1-830x0

Takmičarka Šejla Hujdur dobila je četiri glasa, od kojih je jedan od Ražnatovićeve. Žiri nije bio zadovoljan njenim izvođenjem, a onda se Ceca prisjetila Šejlinog nastupa u prvom krugu.

– Izvinjavam se, da li je to Šejla koja je otpjevala pjesmu od Karleuše? – pitala je Ražnatovićeva.

Đorđe se na Cecin pomen Jelene zabezeknuo. On se prvo izbečio, gledao u jednu, pa u drugu stranu i vrtio na stolici. Tokom nastavka Cecinog komentarisanja imao je zanimljive gestikulacije.

– Jeste – odgovorila je Marija Šerifović, Šejlina mentorka.

– Ludilo je otpjevala, ja nju pamtim. Pjevala si i “Ceo svet je moj”, ti si raznela studio, mislim da si sjajan pjevač ne znam šta ti se sada desilo – rekla je Ceca.

Pogledajte 1:45:45:

[embedded content]

Related Articles

Atraktivna crnka zapalila goste igrom, a Lejla Leky pjesmom. Najjača pjevačica veselja i svadbi. (VIDEO)

user

OBJAVLJENO GDJE ŽIVI MIŠEL GVOZDENOVIĆ, snimili su njegovu kuću: Ogromna kuća u kamenu i veliko dvorište- POGLEDAJTE VIDEO

user

Marija Šerifović obradovala dječaka Imrana: Donijela mu svoju jelku

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM