Ehomag
Magazin

DEJAN GUTAO KNEDLE! SAZNAO ŠTA SE DESILO IZMEĐU DALILE I CARA: Uhvatio se za glavu kad je čuo za čim mu žena sad žali! ŠOK! (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Marko Đedović je prepričavao Sandri Rešić i Dejanu Dragojeviću skandal koji se desio sinoć u hotelu.

– Hotel miriše, sve se razlilo, ona pakovanja sva po podu, kao da si na Kopaoniku izleđu ti noge. Ne znam šta da kažem, ni jednu ružnu riječ ne smem da kažem, ništa ne smem da pričam, kad nemaš koga udri po meni. Osjećam se kao đak.

Ovaj došao da me budi da pričamo, a on priča sve vrijeme, ja ćutim smrzo se kao pi*ka. Sinoć Dalila kaže slušajte me sad, ja kao istražni sudija ćutim i slušam. A ti se oženio sa dvadeset jednu, došao kao da brani brata, druže – govorio je Đedović.

– Kaže Dalila, još pola godine mi je falilo da uzmem srpsko državljanstvo – rekla je Sandra.

[embedded content]

(kurir.rs)

Related Articles

POMIRENJE NA POMOLU?! CAR SJEO NA DALILIN KREVET PA URADIO OVO: Ona mu govori – “Krivo mi je …” (VIDEO)

user

OVO JE ISTINA: Nakon Jovane Jeremić oglasio se i Vojislav, pa stavio tačku na TRAČEVE I DEZINFORMACIJE

user

DARKO SKIDA KOŽU SA STOMAKA: “Visi mu veliki višak, krije se jer ga je sramota”! Lazić se skinuo nakon operacije želuca i pokazao kako izgleda

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM