Ehomag
Zabava

Muškarac u policijskoj stanici tražio da bude u zatvoru kako bi pobjegao od supruge

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Muškarac koji je u kućnom pritvoru u Italiji pojavio se u policijskoj stanici tražeći da ga strpaju iza rešetaka jer je život sa suprugom kod kuće bio nepodnošljiv, objavila je policija u nedjelju.

Ovaj 30-godišnji albanski državljanin koji živi u Guidoniji Montecelio, pored Rima, “više nije bio u stanju nositi se s prisilnim suživotom sa svojom suprugom”, navodi se u saopćenju karabinjerske policije iz obližnjeg Tivolija.

“Ogorčen situacijom, radije je pobjegao, spontano se predstavivši karabinjerima kako bi zatražio da kaznu služi iza rešetaka”, napisali su.

Čovjek je nekoliko mjeseci bio u kućnom pritvoru zbog krivičnog djela u vezi s drogom, a ostalo mu je još nekoliko godina služenja, rekao je za AFP kapetan Francesco Giacomo Ferrante iz Tivoli Carabiniera.

“Živio je kod kuće sa suprugom i porodicom. Više nije išlo dobro”, rekao je Ferrante.

Rekao je: “Slušaj, moj život je postao pakao, ne mogu više, želim ići u zatvor”.

Muškarac je odmah uhapšen zbog kršenja kućnog pritvora, a sudske vlasti naredile su njegovo prebacivanje u zatvor.

Related Articles

“Jedno veče je kod dečka i mene u stan došla nepozvana komšinica”

user

POGLEDAJTE SVOJE RUKE, DUŽINA MALOG PRSTA OTKRIVA VAŠU VELIKU TAJNU: Skoro svima je pogodilo, A VAMA?

user

“Prevarila me pred vjenčanje”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM