Ehomag
Magazin

BEKUTA STIGLA NA SNIMANJE ZVEZDA GRANDA, SVI GLEDAJU ŠTA JE OBUKLA: Sve se oslikalo, PRILIČI LI ŽENI NJENIH GODINA? (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevačica Ana Bekuta oduševila je odjevnom kombinacijom na jučerašnjem snimanju muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Članica žirija popularnog šoua na sebi je imala crnu haljinu koja je prekrivena imitacijom komadića stakla, koja je djelo poznatog srpskog dizajnera.

Bekutin stil iz druge epizode, nove sezone, “Zvezda Granda”, takođe nije prošao nezapaženo. Pjevačica je na sebi imala kimono, kombinovan sa šeširom.

I dok se većina, njenih koleginica opredeljuje za “bezbjednije” odevne varijante, Ana je u stilu Samante Džons iz popularnog TV ostvarenja “Seks i grad” svojom pojavom poručila – Iskidaću u ovoj haljini!

Smjela kreacija u crno-srebrnoj nijansi, koja ističe obline, obično je izbor mlađih pjevačica, ali Bekuta je na jučerašnjem snimanju pokazala da stil i stav ne poznaju godine.

Kako vam se dopada odevna kombinacija popularne članice žirija “Zvezda Granda”?

zvezde-granda-11102021-0070

zvezde-granda-11102021-0071

Related Articles

DIRLJIVA PORUKA NAJMLAĐEG SINA MARINKA ROKVIĆA: Marko se oglasio dan nakon sahrane, evo šta je napisao na Instagramu

user

ŠOK U STUDIJU – UPRAVO POČELA EMISIJA IZBACIVANJE: Dejanu neće biti svejedno kad čuje, DUŠICI NIŠTA JASNO NIJE (VIDEO)

user

MILI STIGAO U ZVEZDE GRANDA PRVI PUT NAKON OPERACIJE: Evo kako izgleda, iznenadit ćete se (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM