Ehomag
Magazin

PROSLAVILI 44. GODIŠNJICU BRAKA, OVO JE SUPRUGA ŽELJKA SAMRDŽIĆA: Objavio njenu sliku, evo kako izgleda njegova MAJA (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Željko Samardžić slavi 44. godišnjicu ljubavi i zajedničkog života sa ženom Majom, a evo koja je tajna njihovog sretnog braka.

Deseti oktobar je divan dan u domu Željka Samardžića, jer tada on i njegov supruga Maja slave godišnjicu braka. 

Popularni pevač je danas odlučio da lijepi datum obilježi i posebnom objavom na svom Instagram profilu. 

“Maja i ja danas slavimo 44 godine zajedničkog života. 10.10.1977. a kao da je bilo juče… “, napisao je Željko uz divnu sliku sa suprugom i ogromnim buketom cveća. 

O tome kako održavaju ljubav i sreću u braku, pjevač je svojevremeno opisao kao posebnu čaroliju, a za nju je, pre svega, zaslužna njegova supruga.

“Poneka lijepa reč, osmeh, poljubac svakoj ženi će značiti mnogo, pogotovo u trenucima kad joj baš ne cvjetaju ruže. I naravno, bez ljubavi ništa od toga ne vredi. Od nje sve počinje i ona je čarobni prah koji stvara čaroliju. Možda još pokoja moja pesma i eto vam recepta za sretan brak.

Važno mi je da ženi vidim osmijeh na licu. Zasluga za odgoj djece prije svega pripada mojoj supruzi. Ona je stub naše porodice”, kazao je Željko za Kurir.

Maja i Željko imaju tri kćerke, a zajednički su podnijeli i tešku tragediju kada su izgubili sinčića koji je tek bio beba. 

zeljko-samardzic-zena-maja-2

“Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvijek bilo naklonjeno. Bilo je i nevera i bura, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumjevanju, od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina”, rekao je jednom prilikom za Story pjevač.

Related Articles

“Šta će vam žena koju niko neće” ĐORĐE DAVID OTKRIO ZBOG ČEGA NE ŽIVI SA SUPRUGOM: A evo kako ona izgleda, rodila mu je kćerku (FOTO)

user

DEJAN GUTAO KNEDLE! SAZNAO ŠTA SE DESILO IZMEĐU DALILE I CARA: Uhvatio se za glavu kad je čuo za čim mu žena sad žali! ŠOK! (VIDEO)

user

LICE IDENTIČNO, ONA JE DVOJNICA LEPE BRENE: Sličnost je nevjerovatna, LJUDI OSTANU U ČUDU KAD VIDE (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM