Ehomag
Magazin

MARINA TUCAKOVIĆ JE NATAŠI BEKVALAC NAPISALA JOŠ UVIJEK NEOBJAVLJENU PJESMU: Od naziva ostaje gorak okus u ustima…

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Mnogi pjevači žale što “u fioci” nemaju neku od neobjavljenih pjesama koje je za njih napisala Marina Tucaković, a među rijetkima koji upravo takvu numeru imaju je Nataša Bekvalac, piše Pulsonine.rs.

Naime, pjevačica je u protekle dvije godine vrijedno radila na novom albumu čije je izdavanje pomjerala više puta, a na ovom projektu bi trebalo da se nađe i pjesma za koju je tekst napisala slavna hitmejkerka.

520441-natasa-bekvalac-ls

Ova pjesma nosi naziv “Izliječena”, što se u kontekstu Natašinog života vjerovatno odnosi na njen ljubavni život koji je, zbog tri razvoda, često bio tema domaće javnosti, ali kada se taj naziv čuje iz sadašnje perspektive, kada je Marina, nažalost, preminula nakon borbe sa opakom bolešću, teško je ne osjetiti gorak ukus u ustima.

– Jaoj, nisam znala da ćete to saznati. Sad sam se naježila. Ne mogu da kažem da ta pjesma liječi dušu; prije bih rekla da priča o duši – istakla je ovim povodom za “Ekskluzivno” Bekvalčeva.

U istoj emisiji je, sa druge strane, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović izrazila žaljenje što nema nijedan još uvijek neotpjevan tekst koji je Marina napisala za nju, budući da su se u dosadašnjoj praksi uvijek sastajale i namjenski radile na pjesmama tek kada bi sve numere, striktno muzički gledano, bile gotove i falili im samo stihovi.
 

Related Articles

ZAVRŠEN 3. KRUG – NJIH DVOJICA PROŠLI DALJE! Uskoro se bira pobjednik ZVEZDA GRANDA, KO JE VAŠ FAVORIT OD NJIH DVOJICE?

user

PORODILA SE JELENA BIN DRAI: Najbogatija SRPKINJA rodila ŠEIKU četvrto dijete, a evo koje ime je dala SINU!

user

“Ceca je donijela veću gledanost! A KARLEUŠA …”, ĐORĐE DAVID NIKAD ŽEŠĆE O JELENI: Kad ona ovo čuje neće biti dobro

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM